Residentie 'Victory'

Overwinningsstraat 164-166, 2830 Willebroek

Residentie ‘Victory’ is een eigentijds nieuwbouwproject gelegen op een uitstekende locatie nabij het dorpscentrum van Willebroek.

Er zijn meerdere belangrijke invalswegen nabij, die zorgen voor een vlotte verbinding naar Brussel en Antwerpen. U hebt er alles binnen handbereik: bushalte, winkels, scholen, sportfaciliteiten. Het treinstation van Willebroek ligt op slechts 900m waardoor het project een heel goede mobi-score haalt.

Er zijn 6 ruime, lichtrijke en kwalitatieve appartementen beschikbaar waarvan vijf 2-slaapkamerappartementen en één 1-slaapkamer appartement. De appartementen en de ondergrondse berging zijn met trap en lift te bereiken. Grote raampartijen zorgen voor een maximale lichtinval. Deze appartementen genieten van een kwalitatieve afwerking, knappe terrassen (of tuin) en een gemeenschappelijke fietsen- en afvalberging.

Energiezuinigheid is gegarandeerd door het gebruik van een warmtepomp. De appartementen beschiken over een privatieve, ondergrondse berging, inbegrepen in de aankoopprijs. Voor elk appartement is een parkeerplaats voorzien, welke verplicht aan te kopen is.

Troeven:

  • Energiezuinig door gebruik warmtepomp
  • Hoogwaardige en kwalitatieve afwerking
  • Grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval
  • Hoge mobiliteitsscore
  • Goede prijs- kwaliteit
  • Dicht bij centrum.

Beschikbare appartementen

Appartement 0.1

Appartement 0.2

Appartement 1.1

Appartement 1.2

Appartement 2.1

Appartement 2.2

* Vermelde prijs excl. btw + kosten.